Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10524      
Kabul Tarihi : 8.12.1992
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Mikrobiyolojik deney metotları-Konserve gıdada
Başlık (İng) : Microbiological Test Methods of Canned Foods
Kapsam : Bu standard, konserve gıdaların mikrobiyolojik muayenelerinde uygulanan deney metodlarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the microbiological test methods of canned foods.
Yararlanılan Kaynak : -Anonymous 1984 American Public Health Assoc. D.A. CORLETT Jr. and Clee B.DENNY Canned Foods-Tests For Cause of Spailage 733-777, Anonymous 1984 FDA Bacteriological Analytical Manual Chapter 23 Examination of Canned Foods Donald A.KAUTER, Rechard K.LYNT, Warren L. LANDRY, John M LANIER AND Albert H Schwal., Konserve Sebzelerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu Derleyen Dr. M Kova Çeviç Tercüme Eden Tülay Şenkal "Gıda İşleri Genel Müdürlüğü BURSA Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Yayınları
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 1330 :1989;  TS 7894 :1990;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 30
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-