|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10524
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.12.1992
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Mikrobiyolojik deney metotları-Konserve gıdada |
Başlık (İng) :
|
Microbiological Test Methods of Canned Foods |
Kapsam :
|
Bu standard, konserve gıdaların mikrobiyolojik muayenelerinde uygulanan deney metodlarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the microbiological test methods of canned foods. |
Yararlanılan Kaynak :
|
-Anonymous 1984 American Public Health Assoc. D.A. CORLETT Jr. and Clee B.DENNY Canned Foods-Tests For Cause of Spailage 733-777, Anonymous 1984 FDA Bacteriological Analytical Manual Chapter 23 Examination of Canned Foods Donald A.KAUTER, Rechard K.LYNT, Warren L. LANDRY, John M LANIER AND Albert H Schwal., Konserve Sebzelerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu Derleyen Dr. M Kova Çeviç Tercüme Eden Tülay Şenkal "Gıda İşleri Genel Müdürlüğü BURSA Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü Yayınları |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1330 :1989; TS 7894 :1990; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
30 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|