|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1620
|
|
Kabul Tarihi :
|
21.11.1989
|
İptal Tarihi :
|
24.04.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Makarna |
Başlık (İng) :
|
Spaghetti and Macaroni |
Kapsam :
|
Bu standard, makarnayı kapsar. İçine et ve et ürünleri konarak hazırlanan yarı mamul ve mamul hazır yemekleri kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to spaghetti and macaroni. |
Yerine Geçen :
|
TS 1620 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
AOAC Methods 1980, Canadian Goverment Specifications Board 32-GP-16a, Federal Analysis Analytical and Quality Control Methods for The Food Manufactures and Boyer R-LEES 1975, ICC Standards 1986, Moderd Cereal Chemistiry N.W.Kent Jones 1967, Indian Standard IS-1485-1976,ISO 7304,Israel Standard PS-304-1964,Saudi Arabian Standards Organization ........... |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1620 :1989 (TS 545*TS 1135*TS 1511*TS 2104*TS 2204*TS 3446*TS 5000*TS 5004*TS 6154*TS 6156);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
Resmi Gazete Bilgileri
RG 24686 | | 05.03.2002 | 05.03.2002 | Tarım ve Orman Bakanlığı | Kodeks yayımlandı mecburiliği iptal edildi |
RG 21312 | | 26.08.1992 | 11.08.1992 | - | 15 GÜN (YANLIŞ- |
RG 21205 | | 20.05.1992 | 20.04.1992 | - | 1 AY (TADİL) |
RG 20849 | | 06.05.1991 | 21.04.1991 | - | 15 GÜN (REVİZYO |
RG 18357 | | 15.04.1984 | 30.03.1984 | - | 15 GÜN (TADİL) |
RG 15724 | | 19.10.1976 | 04.10.1976 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 15 GÜN (YENİ) |
|
|