|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 8394
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.04.1990
|
Hazırlık Grubu :
|
Sağlık İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda katkı maddeleri ile ilaç ve kozmetik yardımcı maddelerinde erime noktası tayini |
Başlık (İng) :
|
Determination of Melting Point on Food Additives and Drug and Cosmetic Excipients |
Kapsam :
|
Bu standard, gıda katkı maddeleri ile ilaç ve kozmetik yardımcı maddeleinin erime noktaları tayinine ait iki metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the determination of melting point of food additives and drug and cosmetic excipients. |
Yararlanılan Kaynak :
|
Türk Farmakopesi, 1974, USP XXII, NF XVII, BP 1988, International Pharmacipoeia |
ICS Kodu :
|
11.120.10 İlaçlar; 67.220.20 Gıda Katkıları ; 71.100.70 Kozmetikler, Vücut Temizlik ve Bakım Malzemeleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|