Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6571/A1      
Kabul Tarihi : 19.03.2018
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat, çeşni maddeleri ve tıbbi bitkiler - Uçucu yağ muhtevasının tayini (hidrodistilasyon yöntemi)
Başlık (İng) : Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
Kapsam : Bu standard, baharatlar, çeşniler ve tıbbi bitkilerdeki uçucu yağ muhtevasının tayin yöntemini kapsar
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs.
Tadil Edilen : TS EN ISO 6571 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6571:2009/A1:2017
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : CEN
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 10,00 EURO  (346,70 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-