|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6571/A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.03.2018
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat, çeşni maddeleri ve tıbbi bitkiler - Uçucu yağ muhtevasının tayini (hidrodistilasyon yöntemi) |
Başlık (İng) :
|
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017) |
Kapsam :
|
Bu standard, baharatlar, çeşniler ve tıbbi bitkilerdeki uçucu yağ muhtevasının tayin yöntemini kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs. |
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 6571 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6571:2009/A1:2017 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
10,00 EURO (346,70 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|