Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 1069
Kabul Tarihi :
4.03.1997
İptal Tarihi :
24.03.2016
Konfirme Tarihi :
31.08.2009
Hazırlık Grubu :
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık :
Et ve et mamulleri (kırmızı etler)-Laboratuvar analiz metotları- Genel
Başlık (İng) :
Meat and meat products (red meats) methods of laboratory analysis
Kapsam :
Bu standard et ve et mamullerinden numune alma esasları ile,bunların duyusal(organoleptik),fiziksel,kimyasal,mikrobiyolojik,histolojik,serolojik ve toksikolojik laboratuvar analiz metotlarını kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard covers the sampling and laboratory analysis methods of meat and meat products (red meat)
Yerini Aldığı :
TS 1069
:1974;
Yerine Geçen :
TS 1069
:2016;
Tadil Eden :
TS 1069/T1
:2012;
Yararlanılan Kaynak :
-Sidney, M.Finegold, William J.Martin-Bailey and Scott's Diagnostic Microbiology 44 Reagents and Tests. DIFCO Manual
ICS Kodu :
67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD :
TS 545
:1967;
TS 546
:1967;
TS 979
:2002;
TS 1743 ISO 1442
:2001;
TS 1744
:1974;
TS 1745 ISO 1444
:1999;
TS 1746 ISO 936
:2001;
TS 1747
:1974;
TS 1748 ISO 937
:2001;
TS 2104
:1975;
TS 3135
:1978;
TS 3136
:1978;
TS 3137
:1978;
TS 3138
:1978;
TS 3446
:1979;
TS 3834
:1982;
TS 3904
:1983;
TS 4663
:1985;
TS 4752
:1986;
TS 4964
:1986;
TS 5525
:1988;
TS 5670
:1988;
TS 6063 ISO 7251
:1996;
TS 6211
:1988;
TS 6236
:1988;
TS 6404 ISO 7932
:1996;
TS 6405
:1989;
TS 6579 ISO 7402
:1996;
TS 6580
:1989;
TS 6582
:1989;
TS 6810
:1989;
: (TS 6811 04.04.1989);;
TS 6811
:1989;
TS 6812
:1989;
TS 7359
:1989;
TS 7438 ISO 6579
:1996;
TS 7440
:1989;
TS 7726
:1989;
TS 8125
:1990;
TS 8126
:1990;
TS 10926
:1993;
TS 11566
:1995;
: (ISO 8914 (1990));;
TS ISO 13721
:1997;
Dili :
tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu :
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı :
16
Fiyatı :
250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-