|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10580
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.01.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Köfte-Hamburger köfte-Pişmemiş |
Başlık (İng) :
|
Meatball - Hamburger - Uncooked |
Kapsam :
|
Bu standard, pişmemiş hamburger köfteyi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers uncooked hamburger patty. |
Yerini Aldığı :
|
TS 10580 :2002; TS 10580/T1 :2007; |
Tadil Eden :
|
TS 10580/T1 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Payzını, S; Et ve et mamullerinin bakteriyolojik tahlil ve kontrolleri Bölüm III.- Kolsarıcı, H-Ertaş H - (1986) Bazı et ürünlerinde kollagen bağ doku ve hazmolabilir protein miktarları üzerinde araştırmalar. Gıda dergisi yıl II sayı 3 - Mayıs - Haziran 1986.- Ertaş H-Kolsarıcı, N (1983) Salam sosis ve sucuklarda hidroksiprolin miktarı üzerinde araştırma gıda dergisi 83/5’den ayrı basım.- Winton L. Andrew and Winton Kate Barber. 1947- The Analysis of foods.- A.Ü. Ziraat Fak. Gıda Müh. Böl. (2000) Gıda Mikrobiyoloji ve Uygulamaları.- Gıda İşleri Gen. Müd. (1983) Gıda maddeleri muayene ve analiz yöntemleri kitabı- Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 353 :2002; TS 545 :1967; TS 666 :2007; TS 667 :2008; TS 669 :2008; TS 933 :2003; TS 979 :2002; TS 980 :2002; TS 1743 ISO 1442 :2001; TS 1744 :1974; TS 1745 ISO 1444 :1999; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 1748 ISO 937 :2001; TS 2104 :1975; TS 2970 :1992; TS 3136 ISO 2917 :2002; TS 3356 :1979; TS EN ISO 3696 :1996; TS 3834 ISO 2293 :1996; TS EN ISO 3960 :2006; TS 4018 :2002; TS 4500 :2002; TS 6236 ISO 3496 :1997; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS 6812 :1989; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 6887-2 :2008; TS EN ISO 7937 :2004; TS 9779 :1992; TS EN ISO 11290-1 :1997; TS 12191 :1997; TS EN ISO 16654 :2003; TS EN ISO 7932 :2009; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|