Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10344      
Kabul Tarihi : 7.07.1992
Konfirme Tarihi : 24.07.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Tel kadayıf
Başlık (İng) : Tel Kadayif (Special Turkish Dessert)
Kapsam : Bu standard, undan yapılmış tel kadayıfı kapsar. Ekmek kadayıfı ve diğer kadayıf benzeri hamur ürürnlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to tel kadayıf which is produced with flour It does not apply to dough products like ekmek kadayıfı and other kadayıf products.
Tadil Eden : TS 10344/T1 :2004;  TS 10344/T2 :2010;  TS 10344/T3 :2016;  
Yararlanılan Kaynak : 1- Pomeranz, Y. 1971 Wheat Chemistry and Technology. AACC Inc. St.Poul, MN, USA., 2- Hoseney, R.C. 1990 Principles of Cereal Science and Technology. AACC Inc. St Poul, MN, USA., 3- Pomeranz, Y. 1985 Functional Properties of Food Components Academic Press Inc. Orlando, Florida., 4- Kent-Jones, D.W. and Amos, A.J. 1967 Modern Cereal Chemistry Food Trade Press Ltd., London, U.K.
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 266 :2005;  TS 545 :1967;  TS 1135 ISO 712 :2001;  TS 1511 ISO 2171 :2000;  TS 2104 :1975;  TS 2383 :1991;  TS 2590 :2006;  TS 3446 :1979;  TS 4265 :1992;  TS 4500 :2002;  TS 5000 :1987;  TS 6179 ISO 7305 :2001;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 9
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-