|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10344
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.07.1992
|
Konfirme Tarihi : |
24.07.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Tel kadayıf |
Başlık (İng) :
|
Tel Kadayif (Special Turkish Dessert) |
Kapsam :
|
Bu standard, undan yapılmış tel kadayıfı kapsar. Ekmek kadayıfı ve diğer kadayıf benzeri hamur ürürnlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to tel kadayıf which is produced with flour It does not apply to dough products like ekmek kadayıfı and other kadayıf products. |
Tadil Eden :
|
TS 10344/T1 :2004; TS 10344/T2 :2010; TS 10344/T3 :2016; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1- Pomeranz, Y. 1971 Wheat Chemistry and Technology. AACC Inc. St.Poul, MN, USA., 2- Hoseney, R.C. 1990 Principles of Cereal Science and Technology. AACC Inc. St Poul, MN, USA., 3- Pomeranz, Y. 1985 Functional Properties of Food Components Academic Press Inc. Orlando, Florida., 4- Kent-Jones, D.W. and Amos, A.J. 1967 Modern Cereal Chemistry Food Trade Press Ltd., London, U.K. |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 266 :2005; TS 545 :1967; TS 1135 ISO 712 :2001; TS 1511 ISO 2171 :2000; TS 2104 :1975; TS 2383 :1991; TS 2590 :2006; TS 3446 :1979; TS 4265 :1992; TS 4500 :2002; TS 5000 :1987; TS 6179 ISO 7305 :2001; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|