|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1747-2 ISO 1841-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.04.1999
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri-Klorür muhtevası tayini-Bölüm 2:Potansiyometrik metod |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products- Determination of chloride content part 2: Potentiometric method |
Kapsam :
|
Kümes hayvanları dahil sodyum klorür muhtevası %0,25'e eşit veya daha büyük olan et ve et ürünlerinde klorür muhtevası tayini. |
Kapsam (İng) :
|
Determination of the chloride content of meat and meat products including poultry with sodium chloride contents to or greater than 0,25 % (m/m) |
Yerini Aldığı :
|
TS 1747 :1974; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1841-2:1996 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1841-2;1996--; BS 4401 Part 16:1996 EQV--; ISO 1841-2:1996-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1841-2:1996 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|