Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1747-2 ISO 1841-2      
Kabul Tarihi : 7.04.1999
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et mamulleri-Klorür muhtevası tayini-Bölüm 2:Potansiyometrik metod
Başlık (İng) : Meat and meat products- Determination of chloride content part 2: Potentiometric method
Kapsam : Kümes hayvanları dahil sodyum klorür muhtevası %0,25'e eşit veya daha büyük olan et ve et ürünlerinde klorür muhtevası tayini.
Kapsam (İng) : Determination of the chloride content of meat and meat products including poultry with sodium chloride contents to or greater than 0,25 % (m/m)
Yerini Aldığı : TS 1747 :1974;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1841-2:1996
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1841-2;1996--; BS 4401 Part 16:1996 EQV--; ISO 1841-2:1996--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1841-2:1996
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-