|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 382
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.03.2011
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Bezelye konservesi |
Başlık (İng) :
|
Canned Peas |
Kapsam :
|
Bu standard, bezelye konservesini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to canned peas. |
Yerini Aldığı :
|
TS 382 :1991; TS 382/T1 :1992; TS 382/T2 :1994; TS 382/T3 :2005; |
Tadil Eden :
|
TS 382/T1 :2012; TS 382/T2 :2019; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1. Türk Gıda Kodeksi Gıda Maddelerindeki Bulaşanların Maksimum Limitleri Hakkında Tebliğ. T.C.Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 17.05.2008, sayı: 26879, Tebliğ No: 2008-26.
2. Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C.Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 06.02.2009, sayı: 27133, Tebliğ No: 2009-6.
3. CEMEROĞLU B. Ve ACAR J. (1986), Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi
Derneği - Yayın No:6. |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 2104 :1975; TS 2664 :2007; TS 6065 ISO 2447 :2001; TS 10524 :1992; TS 11359 :1994; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|