Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 382      
Kabul Tarihi : 22.03.2011
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Bezelye konservesi
Başlık (İng) : Canned Peas
Kapsam : Bu standard, bezelye konservesini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to canned peas.
Yerini Aldığı : TS 382 :1991;  TS 382/T1 :1992;  TS 382/T2 :1994;  TS 382/T3 :2005;  
Tadil Eden : TS 382/T1 :2012;  TS 382/T2 :2019;  
Yararlanılan Kaynak : 1. Türk Gıda Kodeksi Gıda Maddelerindeki Bulaşanların Maksimum Limitleri Hakkında Tebliğ. T.C.Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 17.05.2008, sayı: 26879, Tebliğ No: 2008-26. 2. Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C.Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 06.02.2009, sayı: 27133, Tebliğ No: 2009-6. 3. CEMEROĞLU B. Ve ACAR J. (1986), Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi Derneği - Yayın No:6.
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 2104 :1975;  TS 2664 :2007;  TS 6065 ISO 2447 :2001;  TS 10524 :1992;  TS 11359 :1994;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-