|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 13188/AC
|
|
Kabul Tarihi :
|
4.03.2024
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Sirke - Tarım kökenli sıvılardan elde edilen ürün - Tarifler, özellikler, işaretleme |
Başlık (İng) :
|
Vinegar - Product made from liquids of agricultural origin - Definitions, requirements, marking |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN 13188 :2024; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 13188:2000/AC:2002 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 13188:2000/AC-EQV |
ICS Kodu :
|
01.040.67 Gıda Teknolojisi (Terimler); 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|