|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10580
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.01.2002
|
İptal Tarihi :
|
19.01.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Köfte- Hamburger köfte- Pişmemiş |
Başlık (İng) :
|
Patty- Hamburger- Uncooked |
Kapsam :
|
Bu standard, hamburger köfteyi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers uncooked hamburger patty. |
Yerini Aldığı :
|
TS 10580 :1992; |
Yerine Geçen :
|
TS 10580 :2010; |
Tadil Eden :
|
TS 10580/T1 :2007; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Payzını, S, Et ve Et Mamullerinin Bakteriyolojik Tahlil ve Kontrolleri Bölüm III., Kolsarıcı, H- Ertaş H- 1986 Bazı Et Ürünlerinde Kollogen Bağ Doku ve Hazmolabilir Protein Miktarları Üzerinde Araştırmalar. Gıda Dergisi Yıl II. Sayı 3 Mayıs- Haziran 1986, Ertaş H. Kolsarıcı, N. 1983 Salam Sosis ve Sucuklarda Hidroksiprolin Miktarı Üzerinde Araştırma Gıda Dergisi 83/5'den ayrı basım. Winton L. Andrew and Winton Kate Barber. 1947 The Analysis of foods. A. Ü. Ziraat Fakültesi Gıda Müh. Böl. 2000 Gı |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 353 :1988; TS 545 :1967; TS 666 :1986; TS 667 :1986; TS 669 :1986; TS 796 :1980; TS 861 :1998; TS 933 :1986; TS 978 :1996; TS 979 :1992; TS 1019 :2002; TS 1069 :1997; TS 1131 :1981; : (TS 1329 / Nisan 1978);; TS 1743 ISO 1442 :2001; TS 1744 :1974; TS 1745 ISO 1444 :1999; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 1748 ISO 937 :2001; TS 2104 :1975; TS 2290 :1985; TS 2290 ISO 959-1 :2000; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
0 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|