Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10580      
Kabul Tarihi : 15.01.2002
İptal Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Köfte- Hamburger köfte- Pişmemiş
Başlık (İng) : Patty- Hamburger- Uncooked
Kapsam : Bu standard, hamburger köfteyi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers uncooked hamburger patty.
Yerini Aldığı : TS 10580 :1992;  
Yerine Geçen : TS 10580 :2010;  
Tadil Eden : TS 10580/T1 :2007;  
Yararlanılan Kaynak : Payzını, S, Et ve Et Mamullerinin Bakteriyolojik Tahlil ve Kontrolleri Bölüm III., Kolsarıcı, H- Ertaş H- 1986 Bazı Et Ürünlerinde Kollogen Bağ Doku ve Hazmolabilir Protein Miktarları Üzerinde Araştırmalar. Gıda Dergisi Yıl II. Sayı 3 Mayıs- Haziran 1986, Ertaş H. Kolsarıcı, N. 1983 Salam Sosis ve Sucuklarda Hidroksiprolin Miktarı Üzerinde Araştırma Gıda Dergisi 83/5'den ayrı basım. Winton L. Andrew and Winton Kate Barber. 1947 The Analysis of foods. A. Ü. Ziraat Fakültesi Gıda Müh. Böl. 2000 Gı
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 353 :1988;  TS 545 :1967;  TS 666 :1986;  TS 667 :1986;  TS 669 :1986;  TS 796 :1980;  TS 861 :1998;  TS 933 :1986;  TS 978 :1996;  TS 979 :1992;  TS 1019 :2002;  TS 1069 :1997;  TS 1131 :1981;   : (TS 1329 / Nisan 1978);;  TS 1743 ISO 1442 :2001;  TS 1744 :1974;  TS 1745 ISO 1444 :1999;  TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999;  TS 1748 ISO 937 :2001;  TS 2104 :1975;  TS 2290 :1985;  TS 2290 ISO 959-1 :2000;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 0
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-