Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2176/T2      
Kabul Tarihi : 9.12.2016
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Eritme peynir
Başlık (İng) : Processed Cheese
Kapsam : Bu standard, eritme peynirini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to processed cheese.
Tadil Edilen : TS 2176 :2011;  
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS 7503 :1989;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 3
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-