|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2176/T2
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.12.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Eritme peynir |
Başlık (İng) :
|
Processed Cheese |
Kapsam :
|
Bu standard, eritme peynirini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to processed cheese. |
Tadil Edilen :
|
TS 2176 :2011; |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 7503 :1989; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
3 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|