|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3135 ISO 3100-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.10.1998
|
İptal Tarihi :
|
24.03.2016 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri-Numune alma ve analiz numunelerinin hazırlanması bölüm 1-Numune alma |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products-Sampling and Peeparation of test samples part 1-sampling |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinden numune alma için takip edilecek işlemleri ve genel kuralları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard general instructions and specifies procedures to be fellowed for taking primary samples from meat and meat products. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3135 :1978; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 17604 :2016; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3100-1:1991 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3100-1:1991--; BS 5348 Part 1--; DIN 10162--; ISO 3100-1:1991-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3100-1:1991 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3135 ISO 3100-1 :1998 (ISO 7002:1986 (TS ISO 7002:1998));; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|