|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 978
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.04.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kavurma |
Başlık (İng) :
|
Kavurma |
Kapsam :
|
Bu standard, kavurmayı kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers kavurma. |
Yerini Aldığı :
|
TS 978 :2002; TS 978/T1 :2008; TS 978/T2 :2012; |
Tadil Eden :
|
TS 978/T1 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157
? Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği 29.12.2011-28157
? Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği, Tebliğ No: 2012/74 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 546 :1967; TS 13511 :2012; TS 1743 ISO 1442 :2001; TS 1744 :1974; TS 1747-1 ISO 1841-1 :1999; TS 2104 :1975; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 3136 ISO 2917 :2002; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 3960 :2010; TS 8962 :1991; TS EN ISO 11290-1 :1997; TS 6236 ISO 3496 :1997; TS 12191 :1997; TS 3606 :2008; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|