|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3632
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.01.2003
|
İptal Tarihi :
|
29.06.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Üzüm suyu |
Başlık (İng) :
|
Grape Juice |
Kapsam :
|
Bu standard üzüm suyunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard cover grape jüice |
Yerini Aldığı :
|
TS 3632 :1996; |
Yerine Geçen :
|
TS 3632 :2009; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1)ANANYMOUS, 1989 Methods of Biochemical Analysis and Food Analysis (Citric acid:139076) Boehringer Mannheim GmbH. Sandhofer Strasse 1116.6800 Mannheim 31 Germany 2)ARTIK. N. Ve VELİOĞLU. S. 1992 Meyve Suyunun Kimyasal Bişeimi, İşleme ve Depolama Sırasında Değişmesi. Meyve Suyu Endüstrisinde Kalite Kontrol. Gıda Araştırma Fonu Yayın No.1 Ankara 3)CEMEROĞLU. B.1982 Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, Teknik Basım Sanayi Matbaası, Ankara, 4)CEMEROĞLU, B. 1992 Meyve ve Sebze İşleme Endüstrisinde Temel Analiz Metotları. Biltav Yayınları 02-2 Ankara 5)EKŞİ, A 1988 Meyve Suyu Durultma Tekniği, Gıda Teknolojisi Derneği Yayın No.9 Ankara, 6)EKŞİ. A. ARTIK. N ve KARADENİZ F 1992 Gıda Kontropl Mevzuatında Meyve Suyu (Gıda Tüzüğü, TSE Standardları, Codex Standardları, RSK Değerleri) Meyve Suyu Endüstrisinde Kalite Kontrol Gıda Araştırma Fonu Yayın No.1 Ankara, 7)NAGY. S. CHEN C.S and SHAW P.E. 1993 Fruit Juice Processing Technology Ag Science Inc Auburb-ndale, Florida USA, 8)NAGY, S. CHEN, C.S and SHAW. P.E. 1993 Methods to Detect adulteration of Fruit Juice Beverages Ag Science İnc Auburndale, Florida USA, 9)SCHOBINGER, U. 1988 Meyve ve Sebze Suyu Üretim Teknolojisi (Çev. J. Acar) Hacettepe Üniv. Yayın, Ankara |
ICS Kodu :
|
67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|