|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 8884
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.03.1991
|
Konfirme Tarihi : |
17.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Milletlerarası Standardlar Özel Daimi Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Sarmısak - Suyu alınmış - Uçucu organik kükürt bileşikleri tayini |
Başlık (İng) :
|
Dehydrated Garlic - Determination of Volatile Organic Sulphur Compounds |
Kapsam :
|
Bu standard, suyu alınmış sarımsakda uçucu organik kükürt bileşikleri tayini metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of volatile organic sulphur compounds in dehdrated garlic. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5567:1982 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5567 (1982)--; ISO 5567:1982 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5567:1982 EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 546 :1967; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|