Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 8884      
Kabul Tarihi : 5.03.1991
Konfirme Tarihi : 17.06.2022
Hazırlık Grubu : Milletlerarası Standardlar Özel Daimi Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Sarmısak - Suyu alınmış - Uçucu organik kükürt bileşikleri tayini
Başlık (İng) : Dehydrated Garlic - Determination of Volatile Organic Sulphur Compounds
Kapsam : Bu standard, suyu alınmış sarımsakda uçucu organik kükürt bileşikleri tayini metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of volatile organic sulphur compounds in dehdrated garlic.
Yararlanılan Kaynak : ISO 5567:1982
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5567 (1982)--; ISO 5567:1982 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 5567:1982 EQV
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 546 :1967;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-