Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6579-1      
Kabul Tarihi : 24.04.2017
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Besin zincirinin mikrobiyolojisi - Salmonella'nın tespiti, sayımı ve serotiplendirmesi için yatay yöntem - Bölüm 1: Salmonella spp.
Başlık (İng) : Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017)
Kapsam : -
Kapsam (İng) : his document specifies a horizontal method for the detection of Salmonella. It is applicable to the following:— products intended for human consumption and the feeding of animals;— environmental samples in the area of food production and food handling;— samples from the primary production stage such as animal faeces, dust, and swabs.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 6785 :2015;  TS EN ISO 6579 :2004;  TS EN ISO 6579/T1 :2007;  TS EN ISO 6579/AC :2006;  TS EN ISO 6579/AC :2010;  TS EN ISO 6579/A1 :2010;  TS EN ISO 6579/A1 :2008;  TS EN ISO 6579 :2005;  
Tadil Eden : TS EN ISO 6579-1:2017/A1 :2020;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6579-1:2017
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 67
Fiyatı : 100,00 EURO  (3.496,21 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-