Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 668      
Kabul Tarihi : 21.06.2007
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Sığır - Gövde etleri (karkas)
Başlık (İng) : Butchery beef-Carcasses
Kapsam : Bu standard, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık sığır gövde etlerini (bütün, yarım, çeyrek) kapsar. Kasaplık dana ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard, applies to slaughtered beef carcosses marketed as fresh, chilled and frozen forms. It does not apply to slaughtered steer carcasses and other carcasses of slaughtered animals.
Yerini Aldığı : TS 668 :1986;  
Tadil Eden : TS 668/T1 :2010;  TS 668/T2 :2013;  TS 668/tst T3 :;  
Yararlanılan Kaynak : Taze et, Hazırlanmış et ve Hazırlanmış et karışımları Tebliği-Et Muayenesi ve Teknolojisi,Prof.Dr.M.TAYAR,Uludağ Ünv.Veteriner Fakültesi-Kesimhane Ürünleri İşleme Teknolojisi-Et bilimi ve Teknolojisi,Prof Dr.M.KAYA,Atatürk Ünv.Ziraat Fakültesi
Uluslararası Karşılıklar : ---
Tercüme Edildiği STD : -
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 383 :2003;  TS 2756-1 :1995;  TS 3739 :1982;  TS 5273 :1987;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 19
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-