|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 9777
|
|
Kabul Tarihi :
|
28.01.1992
|
İptal Tarihi :
|
5.07.2023 |
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Mayonez |
Başlık (İng) :
|
Mayonnaise |
Kapsam :
|
Bu standard, mayonezi kapsar. Salata sosları ve mayonezle yapılan salataları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers mayonnaise. It does not cover the salad saures and salads which is prepared with mayonnaise. |
Yerine Geçen :
|
TS 9777 :2023; |
Tadil Eden :
|
TS 9777/T1 :2005; TS 9777/T2 :2016; TS 9777/T3 :2016; |
Yararlanılan Kaynak :
|
SHARF, j.M., 1966. Recommended Methods For The Microbiological Examination of Foods American. Public Health Ass. Inc. 205 S., MARTIN, C.R.A., 1978. Practical Food Inspection H.K. Lewis Co.Ltd.827 S., PEARSON, D., 1976. The Chemical Analysis of Foods Churchill Livingstone. Edinburgh 575 S., Hobbs, B.C. ve GILBERT, R., 1978. Food.... |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 266 :1984; TS 545 :1967; : (TS 341 aralık 1982);; TS 861 :1982; TS 886 :1970; TS 887 :1970; TS 888 :1970; TS 890 :1970; TS 893 :1970; TS 894 :1970; TS 933 :1986; TS 1068 :1987; TS 1330 :1989; : (TS 1331 nisan 1973);; TS 1333 :1973; TS 1728 :1974; TS 1880 :1988; : (TS 2066 temmuz 1975);; TS 2104 :1975; : (TS 2590 mart1988);; TS 2600 :1991; TS 2756 :1977; TS 3606 :1981; TS 4448 :1985; TS 5670 :1988; TS 6582 :1989; TS 7437 :1989; TS 7703 :1989; TS 8907 :1991; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|