|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 5534/AC
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.02.2014
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Peynir ve işlenmiş peynir- Toplam kuru madde içeriği tayini (referans yöntem) |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method) - Technical Corrigendum 1 |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 5534 :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 5534:2004/AC:2013 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 5534:2004/AC-EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
fr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|