Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 5534/AC      
Kabul Tarihi : 13.02.2014
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Peynir ve işlenmiş peynir- Toplam kuru madde içeriği tayini (referans yöntem)
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method) - Technical Corrigendum 1
Kapsam :
Kapsam (İng) :
Tadil Edilen : TS EN ISO 5534 :2006;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 5534:2004/AC:2013
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 5534:2004/AC-EQV
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : fr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-