|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 670
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.05.2008
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kasaplık kılkeçisi - Gövde etleri (karkas) |
Başlık (İng) :
|
Butchery Hair Goat-Carcasses |
Kapsam :
|
Bu standard; taze, soğutulmuş ve dondurulmuş olarak piyasaya arz edilen kasaplık kılkeçisi gövde etlerini kapsar. Kasaplık kılkeçisi dışında kalan keçi gövde etlerini, oğlak ve diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to slaugtered hair-goat carcasses marketed fresh, chilled and frozen forms. It doees not apply to slaughtered goat kid carcasses and other concasses of slaughtered animals. |
Yerini Aldığı :
|
TS 670 :1986; |
Yararlanılan Kaynak :
|
-ARSLAN, A., Et Muayenesi ve Et Ürünleri Teknolojisi, Elazığ, 2002.-DİNÇER, B., Et Bilimi ve Teknolojisi, Ankara, 1994.-GÖĞÜŞ, A. K., Et Teknolojisi, Ankara, 1986.-ÖZTAN, A., Et Bilimi ve Teknolojisi, Ankara, 2005.-Türk Gıda Kodeksi, 1997.-Çiğ Kırmızı Et ve Hazırlanmış Kırmızı Et Karışımları Tebliği, 2006/31. |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 386 :2003; :; TS 3135 ISO 3100-1 :1998; TS 3446 :1979; TS 3739 :1982; TS 3834 ISO 2293 :1996; TS 4079 :1983; TS 5273 :1987; TS 6160 :1988; TS 6211 :1988; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS ISO 13720 :1997; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|