|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 12955
|
|
Kabul Tarihi :
|
17.03.2003
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri-Hububatlarda, kabuklu meyvelerde ve türetilmiş ürünlerde aflatoksin b1 ile aflatoksin b1, b2, g1 ve g2 toplamlarının tayini-Artkolon türevlendirmeli ve immunoaffinite ile kolondan geri almalı yüksek performanslı sıvı kromotografisi yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs- Determination of aflatoxin B1, and the sum of aflatoxins B1,B2, G1 and G2 in cereals, shell- fruits and derived products- High performance liquid chromatographic method with post column derivatization and immunoaffinity column clean up |
Kapsam :
|
Bu standard, 8 ug/kg'dab daha fazla aflatoksin çeriğinin belirlenmesi için bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specified a method for the determination of aflatoxin contents of greater than 8 ug/jg |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12955:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12955:1999--; EN 12955:1999--; DIN EN 12955-EQV; NF V03-122,NF EN 12955 --; BS EN 12955 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 12955:1999 |
ICS Kodu :
|
67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri
*Duyusal Analizler, bkz. 67.240 |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 13696 :2002; TS 3606 :1997; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|