Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 1736      
Kabul Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Süt tozu ve süt tozu ürünleri- Yağ muhtevasının tayini- Gravimetrik yöntem
Başlık (İng) : Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 1736|IDF 9:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of dried milk and dried milk products. The method is applicable to dried milk with a fat content of 40 % mass fraction or more, dried whole, dried partially skimmed, and dried skimmed milk, dried whey, dried buttermilk and dried butter serum. The method is not applicable when the powder contains hard lumps which do not dissolve in ammonia solution or free fatty acids in significant quantities.
Yerini Aldığı : TS 3069 EN ISO 1736 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 1736:2008
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1736-EQV; EN ISO 1736-EQV
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 26
Fiyatı : 64,00 EURO  (2.218,86 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-