|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 1736
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.01.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Süt tozu ve süt tozu ürünleri- Yağ muhtevasının tayini- Gravimetrik yöntem |
Başlık (İng) :
|
Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
ISO 1736|IDF 9:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of dried milk and dried milk products. The method is applicable to dried milk with a fat content of 40 % mass fraction or more, dried whole, dried partially skimmed, and dried skimmed milk, dried whey, dried buttermilk and dried butter serum. The method is not applicable when the powder contains hard lumps which do not dissolve in ammonia solution or free fatty acids in significant quantities. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3069 EN ISO 1736 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 1736:2008 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1736-EQV; EN ISO 1736-EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
26 |
Fiyatı :
|
64,00 EURO (2.218,86 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|