Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6236      
Kabul Tarihi : 20.12.1988
İptal Tarihi : 7.04.1997
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Et ve et mamulleri - L (-) hidroksiprolin tayini (referans metot)
Başlık (İng) : Meat and Meat Products-Determination of L (-) Hydroxyproline Content (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, et ve et mamullerinde L (-) hidroksiprolin tayininde kullanılan referans metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard the method consists in hydrolysing of a test portion in constant-boiling hydroloric acid solution containing tin (II) chloride, filtrating and diluting. Oxidation of the L(-) -hydroxyproline by chloramine-T, followed by the formation of a red compound with p-dimenthylaminobenzaldehyde. Photometric mesurement at a wa
Yerine Geçen : TS 6236 ISO 3496 :1997;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 3496:1978
Uluslararası Karşılıklar : ISO 3496 (1978)--; ISO 3496:1978 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 3496:1978 EQV
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 6236 :1988 (TS 3135);;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-