|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6236
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.12.1988
|
İptal Tarihi :
|
7.04.1997 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri - L (-) hidroksiprolin tayini (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products-Determination of L (-) Hydroxyproline Content (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinde L (-) hidroksiprolin tayininde kullanılan referans metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard the method consists in hydrolysing of a test portion in constant-boiling hydroloric acid solution containing tin (II) chloride, filtrating and diluting. Oxidation of the L(-) -hydroxyproline by chloramine-T, followed by the formation of a red compound with p-dimenthylaminobenzaldehyde. Photometric mesurement at a wa |
Yerine Geçen :
|
TS 6236 ISO 3496 :1997; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3496:1978 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3496 (1978)--; ISO 3496:1978 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3496:1978 EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6236 :1988 (TS 3135);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|