Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6163      
Kabul Tarihi : 29.11.1988
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kasaplık manda-Gövde etleri
Başlık (İng) : Water Buffalo Carcass
Kapsam : Bu standard, piyasaya arz edilen, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş kasaplık manda gövde etlerini (bütün, yarım, çeyrek manda gövde etlerini) kapsar. Diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to water buffalo carcass to be supplied to the marked as fresh, chilled and frozen forms (as whole, half and guarter).
Yararlanılan Kaynak : TS 668, TS 669, TS 2537, Hayvanların Sağlık Zabıtası Hakkında Kanun, Tezcan İ.Manda Etkelirin pH Değerleri Üzerind Araştırmalar AÜ. Basımevi 1961, Karabulut A.İzgi N.Değişik Yaşlarda Besiye Alınan Yerli Irk Mandaların Besi Gücü Optimum Besi Süresi ve Karkas Özelliklerinin Saptanması Üzerinde Araştırma ANKARA 1984, Et ve Balık ....
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 666 :1986;  TS 668 :1986;  TS 756 :1973;  TS 2756 :1977;  TS 6162 :1988;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-