|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6163
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.11.1988
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kasaplık manda-Gövde etleri |
Başlık (İng) :
|
Water Buffalo Carcass |
Kapsam :
|
Bu standard, piyasaya arz edilen, taze, soğutulmuş ve dondurulmuş kasaplık manda gövde etlerini (bütün, yarım, çeyrek manda gövde etlerini) kapsar. Diğer kasaplık hayvan gövde etlerini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to water buffalo carcass to be supplied to the marked as fresh, chilled and frozen forms (as whole, half and guarter). |
Yararlanılan Kaynak :
|
TS 668, TS 669, TS 2537, Hayvanların Sağlık Zabıtası Hakkında Kanun, Tezcan İ.Manda Etkelirin pH Değerleri Üzerind Araştırmalar AÜ. Basımevi 1961, Karabulut A.İzgi N.Değişik Yaşlarda Besiye Alınan Yerli Irk Mandaların Besi Gücü Optimum Besi Süresi ve Karkas Özelliklerinin Saptanması Üzerinde Araştırma ANKARA 1984, Et ve Balık .... |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 666 :1986; TS 668 :1986; TS 756 :1973; TS 2756 :1977; TS 6162 :1988; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|