Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4500      
Kabul Tarihi : 2.04.1985
İptal Tarihi : 19.02.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Buğday unu
Başlık (İng) : Wheat Flour
Kapsam : Bu standard, buğday ununu kapsar. Katkılı karışık unları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to wheat flour it does not apply to mixed fluur with additives.
Yerine Geçen : TS 4500 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : American Association of Cereal Chemists (A.A.C.C.) Cereal Laboratory Methods (7.Baskı), A.A.C.C. Inc.St.Paum, Minnesota, (1969), American Association of Cereal Chemists, Wheat Chemistry and Technology, A.A.C.C. Monograph Series Vol.III, A.A.C.C.Inc.St, Paul Minnesota (1972), B.Godon, W.Loisel (Coordonnateurs), J.Bure (Preface), Guide.........
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 4500 :1985 (TS 324*TS 545*TS 1135*TS 1510*TS 1511*TS 2104*TS 2383*TS 2974*TS 2284*TS 4178);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-