|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4500
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.04.1985
|
İptal Tarihi :
|
19.02.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Buğday unu |
Başlık (İng) :
|
Wheat Flour |
Kapsam :
|
Bu standard, buğday ununu kapsar. Katkılı karışık unları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to wheat flour it does not apply to mixed fluur with additives. |
Yerine Geçen :
|
TS 4500 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
American Association of Cereal Chemists (A.A.C.C.) Cereal Laboratory Methods (7.Baskı), A.A.C.C. Inc.St.Paum, Minnesota, (1969), American Association of Cereal Chemists, Wheat Chemistry and Technology, A.A.C.C. Monograph Series Vol.III, A.A.C.C.Inc.St, Paul Minnesota (1972), B.Godon, W.Loisel (Coordonnateurs), J.Bure (Preface), Guide......... |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4500 :1985 (TS 324*TS 545*TS 1135*TS 1510*TS 1511*TS 2104*TS 2383*TS 2974*TS 2284*TS 4178);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|