|
Standard Detayı
|
İş Programında
|
TS No :
|
TS 341/tst T4
|
|
Tercüme Tarihi :
|
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Başlık :
|
Yemeklik zeytinyağı |
Başlık (İng) :
|
Edible Olive Oil |
Kapsam :
|
Bu standard, yemeklik zeytinyağını kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies edible olive oil |
Tadil Edilen :
|
TS 341 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
İş Programındadır (In Work Programme) |
Aşama :
|
İş Programından çıkartılan Yeni Konu ve Revizyonlar
|
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|