Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 5555/A1      
Tercüme Tarihi : 7.12.2015
Kabul Tarihi : 13.11.2014
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Numune alma- Tadil 1: Fleksitanklar (ISO 5555:2001/A1:2014)
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils - Sampling - Amendment 1: Flexitanks (ISO 5555:2001/A1:2014)
Kapsam : Bu standard, kökeni ne olursa olsun, ham veya işlenmiş hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlardan (bundan sonra yağlar denilecektir) numune alma yöntemlerini kapsar. Standardda ayrıca bu işlem için kullanılan cihaz ve malzemeler de açıklanmaktadır.
Kapsam (İng) : This standard describes methods of sampling crude or processed animal and vegetable fats and oils (referred to as fats hereafter), whatever the origin and whether liquid or solid. It also describes the apparatus used for this process.
Tadil Edilen : TS 7060 EN ISO 5555 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 5555:2001/A1:2014
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 5555:2001/A1-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 5555:2001/A1
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-