|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 4833-1
|
|
Tercüme Tarihi :
|
12.01.2016
|
Kabul Tarihi :
|
13.02.2014
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zinciri mikrobiyolojisi - Mikroorganizmaların sayımı için yatay yöntem -Bölüm 1: Dökme plak tekniğiyle 30°C’ta koloni sayımı |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of microorganisms - Part 1: Colony count at 30 degrees C by the pour plate technique |
Kapsam :
|
ISO 4833’ün bu bölümü bir katı besiyerinde 30 °C oksijenli inkübasyon sonrasında çoğalıp ve koloni oluşturabilen mikroorganizmaların sayımı için yatay yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This part of ISO 4833 specifies a horizontal method for enumeration of microorganisms that are able to
grow and form colonies in a solid medium after aerobic incubation at 30 °C. |
Yerini Aldığı :
|
TS 7703 EN ISO 4833 :2004; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 4833-1/A1 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 4833-1:2013 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 4833-1-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 4833-1 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001; TS EN ISO 6887-2 :2008; TS EN ISO 6887-3 :2004; TS EN ISO 6887-4 :2004; TS EN ISO 6887-5:2010 :2011; TS EN ISO 6887-6 :2013; TS EN ISO 7218 :2008; TS EN ISO 11133 :2014; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
20 |
Fiyatı :
|
360,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|