Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3907      
Kabul Tarihi : 1.03.1983
İptal Tarihi : 30.09.2021
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Çay- Duyusal değerlendirme için hazırlama
Başlık (İng) : Tea-Preparation of Liquor for use in Sensory Test
Kapsam : Bu standard, duyusal değerlendirmelerde kullanılmak üzere, içilecek çayın hazırlanmasına ilişkin metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This method consists in extracting of soluble substances in dried tea leaf, containing in a porcelain or earthenware pot, by means of freshly boiling water, pouring of the liquor into a white porcelain or earthenware bowl, examination of the organoleptic properties of the infused leaf, and of the liquor with or without milk or both.
Yerine Geçen : TS ISO 3103 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 3103:1980
Uluslararası Karşılıklar : ISO 3103-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 3103
ICS Kodu : 67.140.10 Çay ; 67.240 Duyusal Analizler
Atıf Yapılan STD : TS 1568 :1974;  TS 2948 :1978;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-