|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 3632-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat - Safran (Crocus sativus linnaeus) - Bölüm 1: Özellikler |
Başlık (İng) :
|
Spices - Saffron (Crocus sativus L.) - Part 1: Specification |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This part of ISO 3632 establishes specifications for dried saffron obtained from the pistils of Crocus
sativus L. flowers.
It applies to saffron in both of the following forms:
a) filaments and cut filaments;
b) powder.
NOTE The saffron plant is depicted in Figure 1, the saffron flower in Figures 2 and 3, the saffron pistil in Figure 4, and
some examples of floral waste in Figure 5. |
Yerini Aldığı :
|
TSE ISO/TS 3632-1 :2010; TSE ISO/TS 3632-1/T1 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3632-1:2011 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3632-1-EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Renkli |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.802,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|