Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 3632-1      
Kabul Tarihi : 12.04.2021
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat - Safran (Crocus sativus linnaeus) - Bölüm 1: Özellikler
Başlık (İng) : Spices - Saffron (Crocus sativus L.) - Part 1: Specification
Kapsam :
Kapsam (İng) : This part of ISO 3632 establishes specifications for dried saffron obtained from the pistils of Crocus sativus L. flowers. It applies to saffron in both of the following forms: a) filaments and cut filaments; b) powder. NOTE The saffron plant is depicted in Figure 1, the saffron flower in Figures 2 and 3, the saffron pistil in Figure 4, and some examples of floral waste in Figure 5.
Yerini Aldığı : TSE ISO/TS 3632-1 :2010;  TSE ISO/TS 3632-1/T1 :2014;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 3632-1:2011
Uluslararası Karşılıklar : ISO 3632-1-EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Renkli
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-