Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2812      
Kabul Tarihi : 2.03.2022
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Sürülebilir yağlar/margarin
Başlık (İng) : Spreadable margarine/margarine
Kapsam : Bu standart, sürülebilir yağlar/margarini kapsar. Sıvı margarini, yoğun yağı ve susuz yağı kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers spreadable oils/margarine (solid, liquid). It does not cover shortenings and anhydrous fats.
Yerini Aldığı : TS 2812 :1991;  TS 2812/T1 :1992;  TS 2812/T2 :1992;  TS 2812/T4 :2014;  TS 2812/T3 :1995;  
Tadil Eden : TS 2812/T1 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi – Sürülebilir Yağlar/Margarin ve Yoğun Yağlar Tebliği (17.05.2008 tarih ve 26879 sayılı Resmi Gazete) [2] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete) [3] Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete)
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Atıf Yapılan STD : TS 545 :2020;  TS 894 :1970;  TS 1330 :2021;  TS ISO 1738 :2015;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 3960 :2017;  TS ISO 4832 :2010;  TS 5043 :1987;  TS 7060 EN ISO 5555 :2004;  TS 8223 :1990;  TS ISO 9231 :2014;  TS EN ISO 12193 :2006;  TS ISO 21527-2 :2014;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-