Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4681      
Kabul Tarihi : 18.02.2016
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Mısır İrmiği
Başlık (İng) : Corn Semolina
Kapsam : Bu standard, mısır irmiğini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to corn semolina.
Yerini Aldığı : TS 4681 :1986;  TS 4681/T1 :1984;  TS 4681/T2 :2010;  
Tadil Eden : TS 4681/T1 :2017;  
Yararlanılan Kaynak : - Ercan, R., Bulgur işleme tekniği ve kimyasal bileşimi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, basılmamış ders notları. - Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliği 05.03.2002 Resmi Gazete, ( Tebliğ No: 2002 / 21 ) - 06.02.2009 tarih ve 27133 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği ( Tebliğ No: 2009 / 6 ) - Gıda ve Tarım Hayvancılık Bakanlığı Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011 Resmi Gazete. - Elgün A. ve Ertugay Z. (1990) Tahıl İşleme Teknolojisi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No: 297, Ders Kitapları Serisi No: 52. - Kün, E.. 1994, Sıcak İklim Tahılları A.Ü. Ziraat Fakültesi yayınları; 1360, A.Ü. Basımevi, Ankara.
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS EN ISO 712 :2012;  TS 1620 :2002;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 2171 :2010;  TS ISO 3310-1 :2009;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS ISO 4832 :2010;  TS EN ISO 24333 :2012;  TS ISO 21527-1 :2012;  TS 3190 :2010;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-