|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 9233
|
|
Kabul Tarihi :
|
11.04.2000
|
İptal Tarihi :
|
18.12.2013 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Peynir ve peynir kabuğu- Natamisin muhtevası tayini- Moleküler absorpsiyon spektrometri ve yüksek performanslı sıvı kromatografisi metodu |
Başlık (İng) :
|
Cheese and Cheese Rind- Determination of Natamycin Content-Method by Molecular Absorption Spectrometric and by High Performance Liquid Chroset |
Kapsam :
|
Bu standard peynir ve peynir kabuğunda natamisin miktarı tayinine dair metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard cheese and cheese rind determination of natamycin content method is rising |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 9233-1 :2013; TS EN ISO 9233-2 :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 9233:1991 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 9233:1991 EQV--; NF ISO 9233:1991 EQV--; ISO 9233:1991 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 9233:1991 EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 9233 :2000 (EN ISO 707 (TS 2530 EN ISO 707));; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|