Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 9233      
Kabul Tarihi : 11.04.2000
İptal Tarihi : 18.12.2013
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Peynir ve peynir kabuğu- Natamisin muhtevası tayini- Moleküler absorpsiyon spektrometri ve yüksek performanslı sıvı kromatografisi metodu
Başlık (İng) : Cheese and Cheese Rind- Determination of Natamycin Content-Method by Molecular Absorption Spectrometric and by High Performance Liquid Chroset
Kapsam : Bu standard peynir ve peynir kabuğunda natamisin miktarı tayinine dair metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard cheese and cheese rind determination of natamycin content method is rising
Yerine Geçen : TS EN ISO 9233-1 :2013;  TS EN ISO 9233-2 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 9233:1991
Uluslararası Karşılıklar : ISO 9233:1991 EQV--; NF ISO 9233:1991 EQV--; ISO 9233:1991 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 9233:1991 EQV
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS ISO 9233 :2000 (EN ISO 707 (TS 2530 EN ISO 707));;  
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-