Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 12630      
Kabul Tarihi : 10.04.2001
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze suları - Glikoz, fruktoz, sorbitol ve sakaroz muhtevası tayini - Yüksek performanslı sıvı kromotografisi metodu
Başlık (İng) : Fruit and vegetable juices- Determination of glucose, fructose, sorbitol and sucrose contents- Medhod using high performance liquid chromatography
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze suları ile ilgili ürünlerin glikoz, fruktoz, sorbital ve sakaroz muhtevalarının yüksek performanslı sıvı kromatografisi metodu ile tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, specifies a high performance liquid chromatographic method for the determination of the glucose, fructose, sorbital and sacrose contacts infruid and vegetable juices and related products.
Yararlanılan Kaynak : EN 12630:1999
Uluslararası Karşılıklar : EN 12630:1999 EQV--; BS EN ISO 12630 EQV--; NF V76-143 NF EN 12630 EQV--; DIN EN 12630 EQV--; EN 12630:1999--
Tercüme Edildiği STD : EN 12630:1999
ICS Kodu : 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS EN 12630 :2001 (EN ISO 3696 (TS EN ISO 3696));;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-