|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 12630
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.04.2001
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze suları - Glikoz, fruktoz, sorbitol ve sakaroz muhtevası tayini - Yüksek performanslı sıvı kromotografisi metodu |
Başlık (İng) :
|
Fruit and vegetable juices- Determination of glucose, fructose, sorbitol and sucrose contents- Medhod using high performance liquid chromatography |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebze suları ile ilgili ürünlerin glikoz, fruktoz, sorbital ve sakaroz muhtevalarının yüksek performanslı sıvı kromatografisi metodu ile tayinini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, specifies a high performance liquid chromatographic method for the determination of the glucose, fructose, sorbital and sacrose contacts infruid and vegetable juices and related products. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12630:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12630:1999 EQV--; BS EN ISO 12630 EQV--; NF V76-143 NF EN 12630 EQV--; DIN EN 12630 EQV--; EN 12630:1999-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 12630:1999 |
ICS Kodu :
|
67.160.20 Alkolsüz İçecekler |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 12630 :2001 (EN ISO 3696 (TS EN ISO 3696));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|