|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12505
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.11.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Krem Şanti |
Başlık (İng) :
|
Creme chantilly |
Kapsam :
|
Bu standart krem şantiyi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers creme chantilly |
Yerini Aldığı :
|
TS 12505 :1998; |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete)
[2] Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete)
[3] Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği (26.01.2017 tarih ve 29960 mükerrer sayılı Resmi Gazete)
[4] Türk Gıda Kodeksi Gıda Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemelere Dair Yönetmelik (05.04.2018 tarih ve 30382 sayılı Resmi Gazete)
[5] Türk Gıda Kodeksi Krema ve Kaymak Tebliği(Tebliğ No: 2003/34-27.09.2002 tarih ve 25242 sayılı Resmi Gazete) |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :2020; TS EN ISO 707 :2009; TS 1018 :2002; TS 1329 :2005; TS 2104 :1975; TS EN ISO 3696 :1996; TS ISO 4832 :2010; TS EN ISO 4833-1 :2014; TS ISO 5538 :2011; TS ISO 6091 :2015; TS EN ISO 6579-1 :2017; TS EN ISO 6888-1 :2021; TS ISO 7238 :2010; TS 7780 :2018; TS ISO 8262-3 :2015; TS EN ISO 11290-1 :2017; TS 11360 :1994; TS ISO 21527-2 :2014; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|