Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12505      
Kabul Tarihi : 8.11.2023
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Krem Şanti
Başlık (İng) : Creme chantilly
Kapsam : Bu standart krem şantiyi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers creme chantilly
Yerini Aldığı : TS 12505 :1998;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete) [2] Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete) [3] Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği (26.01.2017 tarih ve 29960 mükerrer sayılı Resmi Gazete) [4] Türk Gıda Kodeksi Gıda Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemelere Dair Yönetmelik (05.04.2018 tarih ve 30382 sayılı Resmi Gazete) [5] Türk Gıda Kodeksi Krema ve Kaymak Tebliği(Tebliğ No: 2003/34-27.09.2002 tarih ve 25242 sayılı Resmi Gazete)
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :2020;  TS EN ISO 707 :2009;  TS 1018 :2002;  TS 1329 :2005;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS ISO 4832 :2010;  TS EN ISO 4833-1 :2014;  TS ISO 5538 :2011;  TS ISO 6091 :2015;  TS EN ISO 6579-1 :2017;  TS EN ISO 6888-1 :2021;  TS ISO 7238 :2010;  TS 7780 :2018;  TS ISO 8262-3 :2015;  TS EN ISO 11290-1 :2017;  TS 11360 :1994;  TS ISO 21527-2 :2014;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-