Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 11085      
Kabul Tarihi : 24.03.2016
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Tahıllar, tahıl bazlı ürünler ve hayvan yemleri - Randall özütlemesi yöntemiyle ham yağ ve toplam yağ tayini
Başlık (İng) : Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method
Kapsam : -
Kapsam (İng) : This International Standard specifies procedures for the determination of the fat content of cereals, cereal-based products, and animal feeding stuffs. These procedures are not applicable to oilseeds and oleaginous fruits.
Yerini Aldığı : TS EN ISO 11085 :2010;  TS 6317 :1989;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 11085:2015
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 27
Fiyatı : 68,00 EURO  (2.377,42 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-