|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 11085
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.03.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Tahıllar, tahıl bazlı ürünler ve hayvan yemleri - Randall özütlemesi yöntemiyle ham yağ ve toplam yağ tayini |
Başlık (İng) :
|
Cereals, cereals-based products and animal feeding stuffs - Determination of crude fat and total fat content by the Randall extraction method |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies procedures for the determination of the fat content of cereals,
cereal-based products, and animal feeding stuffs. These procedures are not applicable to oilseeds and
oleaginous fruits. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 11085 :2010; TS 6317 :1989; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 11085:2015 |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
27 |
Fiyatı :
|
68,00 EURO (2.377,42 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|