|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7060 EN ISO 5555
|
|
Kabul Tarihi :
|
26.04.2004
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Numune alma |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils – Sampling |
Kapsam :
|
Bu standard, kökeni ne olursa olsun, ham veya işlenmiş hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlardan (bundan sonra yağlar denilecektir) numune alma yöntemlerini kapsar. Standardda ayrıca bu işlem için kullanılan cihaz ve malzemeler de açıklanmaktadır. |
Kapsam (İng) :
|
This standard describes methods of sampling crude or processed animal and vegetable fats and oils (referred to as fats hereafter), whatever the origin and whether liquid or solid. It also describes the apparatus used for this process. |
Yerini Aldığı :
|
TS 7060 EN ISO 5555 :1996; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 5555/A1 :2014; TS EN ISO 5555/A1 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 5555:2001 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 5555-EQV; ISO 5555-EQV; NF T60-280, NF EN ISO 5555 -EQV; BS EN ISO 5555-EQV; DIN EN ISO 5555-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 5555 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
28 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|