|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4952
|
|
Kabul Tarihi :
|
11.11.1986
|
Konfirme Tarihi : |
27.05.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Sarmısak- Soğuk depolama kuralları |
Başlık (İng) :
|
Garlic- Guide to Cold Storage |
Kapsam :
|
Bu standard, kuru sarmısağın soğuk depolama şartlarını ve muhafaza metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the method used for cold storage of garlic. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6663:1995 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6663 (1983)--; ISO 6663:1983 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 6663:1983 EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|