|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 937
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.11.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamulleri - Azot muhtevasının tayini - Referans metot |
Başlık (İng) :
|
Meat and meat products - Determination of nitrogen content - Reference method |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1748 ISO 937 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 937:2023 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 937-EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.802,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|