Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 937      
Kabul Tarihi : 8.11.2023
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et ve et mamulleri - Azot muhtevasının tayini - Referans metot
Başlık (İng) : Meat and meat products - Determination of nitrogen content - Reference method
Kapsam :
Kapsam (İng) : This document specifies a reference method for the determination of the nitrogen content of meat and meat products by the Kjeldahl principle.
Yerini Aldığı : TS 1748 ISO 937 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 937:2023
Uluslararası Karşılıklar : ISO 937-EQV
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-