Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10751      
Kabul Tarihi : 12.03.1996
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Glikoz şurubu-Yenilebilir-Yapım kuralları
Başlık (İng) : Rules of Edible Glucose Syrup Production
Kapsam : Bu standard, gıda sanayiinde kullanılan yenilebilir glikoz şurubu yapım kurallarını kapsar Gıda sanayi dışındaki amaçlar için kullanılan glikoz şurubu yapım kurallarını kapsamaz..
Kapsam (İng) : This standard covers the rules of edible glucose syrup production for food industry. It does not cover the rules of glucose syry production whic is not used for the food industry.
Yerini Aldığı : TS 10751 :1993;  
Yararlanılan Kaynak : 1) Repart of Twenty-Third Session of Codex Comittee on Food Additives and Contaminants, The Hague The Netherlands* 2)73/437/EEC Council Directive.* 3) Dutch Food Law-Werenwel-Levens Middelen (A-11.0)* 4) Leatherhead Food Research Association 82795
ICS Kodu : 67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-