|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10751
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.03.1996
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Glikoz şurubu-Yenilebilir-Yapım kuralları |
Başlık (İng) :
|
Rules of Edible Glucose Syrup Production |
Kapsam :
|
Bu standard, gıda sanayiinde kullanılan yenilebilir glikoz şurubu yapım kurallarını kapsar Gıda sanayi dışındaki amaçlar için kullanılan glikoz şurubu yapım kurallarını kapsamaz.. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the rules of edible glucose syrup production for food industry. It does not cover the rules of glucose syry production whic is not used for the food industry. |
Yerini Aldığı :
|
TS 10751 :1993; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1) Repart of Twenty-Third Session of Codex Comittee on Food Additives and Contaminants, The Hague The Netherlands* 2)73/437/EEC Council Directive.* 3) Dutch Food Law-Werenwel-Levens Middelen (A-11.0)* 4) Leatherhead Food Research Association 82795 |
ICS Kodu :
|
67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|