Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 13424      
Kabul Tarihi : 13.04.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Lezzet artırıcılar
Başlık (İng) : Flavor adjuvants
Kapsam : Bu tasarı, her çeşit et ve et ürünleri, salatalar ve yemeklere katılan lezzet artırıcıları kapsar. Bulyon tipi lezzet artırıcıları ile akıcı veya yarı akıcı haldeki sosları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This design specifies all sorts of flavor adjuvants which mixed meat and meat products, types of salad and foods. It does not specify bouillon, fluid and semi fluid sauces.
Yerini Aldığı : TS 12449 :1998;  TS 12449/T1 :2004;  
Tadil Eden : TS 13424/tst T1 :;  
Yararlanılan Kaynak : 1- Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği, Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 06.02.2009, sayı: 27133, Tebliğ No: 2009-6Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği (2009-02). 2- Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği, T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 16.11.1997, sayı: 23172.
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 1252 EN ISO 1666 :2001;  TS 5000 :2010;  TS 7725 ISO 4831 :1996;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS EN ISO 7932 :2009;  TS EN ISO 7937 :2004;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS 7726 ISO 5552 :2001;  TS 6580 :1989;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 9
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-