|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI (Direktif :2014/35/EU)
|
TS No :
|
TS EN 60335-2-47/A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.01.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Güvenlik kuralları-Ev ve benzeri yerlerde kullanılan elektrikli cihazlar için bölüm 2-47 ticari amaçla kullanılan elektrikli kaynatma tavaları için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Household and similar electrical appliances - Safety - Part 2-47: Particular requirements for commercial electric boiling pans |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN 60335-2-47 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 60335-2-47:2003/A1:2008 |
ICS Kodu :
|
97.040.20 Fırın, Tezgah, Ocak ve Benzeri Cihazlar
*Mikrodalga fırınları ve davlumbaz dahil |
Cen/Cenelec :
|
CENELEC/IEC |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
0 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|