|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3269 ISO 7386
|
|
Kabul Tarihi :
|
3.04.2001
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Anason |
Başlık (İng) :
|
Anıseed |
Kapsam :
|
Bu standard, tüm anason çeşitlerinin özelliklerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies requirements for whole anissed |
Yerini Aldığı :
|
TS 3269 :1978; |
Tadil Eden :
|
TS 3269 ISO 7386/D1 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7386:1984 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7386:1984 EQV--; NF V32-168 EQV--; ISO 7386:1984-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 7386:1984 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3269 ISO 7386 :2001 (ISO 927 (TS 2130), ISO 928 (TS 2131 ISO 928), ISO 930 (TS 2133 ISO 930), ISO 939 (TS 2139), ISO 948 (TS 2109), ISO 2825 (TS 2110), ISO 6571 (TS 8882));; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|