|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1125 ISO 750
|
|
Kabul Tarihi :
|
7.03.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze ürünleri- Titrasyon asitliği tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruit and vegetable products- Determination of titratable acidity |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebze ürünlerinin titrasyon asitliğinin tayini için aşağıda belirtilen iki yöntemi kapsar.
1- Potansiyometrik referans yöntemi
2- Renkli indikatörün kullanıldığı rutin yöntem. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies two methods for the determination of the titratable acidity of fruid and vegetable products.
1- a potentiometric reference method
2- a routine method using a coloured indicator. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1125 :1972; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 750:1998 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 750:1998-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 750:1998 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|