Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1125 ISO 750      
Kabul Tarihi : 7.03.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze ürünleri- Titrasyon asitliği tayini
Başlık (İng) : Fruit and vegetable products- Determination of titratable acidity
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze ürünlerinin titrasyon asitliğinin tayini için aşağıda belirtilen iki yöntemi kapsar. 1- Potansiyometrik referans yöntemi 2- Renkli indikatörün kullanıldığı rutin yöntem.
Kapsam (İng) : This standard specifies two methods for the determination of the titratable acidity of fruid and vegetable products. 1- a potentiometric reference method 2- a routine method using a coloured indicator.
Yerini Aldığı : TS 1125 :1972;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 750:1998
Uluslararası Karşılıklar : ISO 750:1998-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 750:1998
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-