|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3001
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.12.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Tulum peyniri |
Başlık (İng) :
|
Tulum Cheese |
Kapsam :
|
Bu standard tulum peyniri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies tulum cheese. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3001 :2006; TS 3001/T1 :2010; |
Tadil Eden :
|
TS 3001/T1 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1- Türk Gıda Kodeksi – Peynir Tebliği (08.02.2015 tarih ve 29261 sayılı Resmi Gazete)
2- Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete)
3- Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği(30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete)
4- Türk Gıda Kodeksi – Bulaşanlar Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157 sayılı Resmi Gazete) |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 591 :2013; TS 2104 :1975; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 5943 :2007; TS EN ISO 6579 :2005; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS 7503 :1989; TS EN ISO 9233-2 :2013; TS EN ISO 11290-1/A1 :2006; TS EN ISO 14675 :2004; TS ISO 3433 :2015; TS EN ISO 707 :2009; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|