Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3001      
Kabul Tarihi : 9.12.2016
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Tulum peyniri
Başlık (İng) : Tulum Cheese
Kapsam : Bu standard tulum peyniri kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies tulum cheese.
Yerini Aldığı : TS 3001 :2006;  TS 3001/T1 :2010;  
Tadil Eden : TS 3001/T1 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : 1- Türk Gıda Kodeksi – Peynir Tebliği (08.02.2015 tarih ve 29261 sayılı Resmi Gazete) 2- Türk Gıda Kodeksi – Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157/3.mükerrer sayılı Resmi Gazete) 3- Türk Gıda Kodeksi – Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği(30.06.2013 tarih ve 28693 sayılı Resmi Gazete) 4- Türk Gıda Kodeksi – Bulaşanlar Yönetmeliği (29.12.2011 tarih ve 28157 sayılı Resmi Gazete)
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 591 :2013;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 5943 :2007;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS 7503 :1989;  TS EN ISO 9233-2 :2013;  TS EN ISO 11290-1/A1 :2006;  TS EN ISO 14675 :2004;  TS ISO 3433 :2015;  TS EN ISO 707 :2009;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 9
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-