Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1607      
Kabul Tarihi : 9.04.1974
İptal Tarihi : 12.04.1999
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Ham bitkisel ve hayvansal yağlar su ve uçucu madde miktarları tayini
Başlık (İng) : Crude Vegetable Oils and Fats Determination of Moisture and Volatile Matter
Kapsam : Bu standard, ham bitkisel ve hayvansal yağlarda su ve uçucu madde miktarı tayininde kullanılan iki metoda dairdir. (Kum Banyosu ve Etüv Metodları)
Kapsam (İng) : This standard applies to two different methods used for determination of moisture and volatile matter contents of crude vegetable oils and animal fat contents.
Yerine Geçen : TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 662:1980
Uluslararası Karşılıklar : ISO 662 (1980)--; ISO 662:1980 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 662:1980 EQV
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Atıf Yapılan STD : TS 1607 :1974 (TS 1606);;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-