|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1607
|
|
Kabul Tarihi :
|
9.04.1974
|
İptal Tarihi :
|
12.04.1999 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Ham bitkisel ve hayvansal yağlar su ve uçucu madde miktarları tayini |
Başlık (İng) :
|
Crude Vegetable Oils and Fats Determination of Moisture and Volatile Matter |
Kapsam :
|
Bu standard, ham bitkisel ve hayvansal yağlarda su ve uçucu madde miktarı tayininde kullanılan iki metoda dairdir. (Kum Banyosu ve Etüv Metodları) |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to two different methods used for determination of moisture and volatile matter contents of crude vegetable oils and animal fat contents. |
Yerine Geçen :
|
TS 1607 EN ISO 662 (Eski no: TS 1607 ISO 662) :1999; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 662:1980 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 662 (1980)--; ISO 662:1980 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 662:1980 EQV |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1607 :1974 (TS 1606);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|