|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 14123
|
|
Tercüme Tarihi :
|
29.06.2009
|
Kabul Tarihi :
|
9.04.2009
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri - Fındık, yerfıstığı, antep fıstığı, incir ve kırmızı toz biberde aflatoksin b1 ile aflatoksin b1, b2, g1 ve g2 toplamlarının tayini - Art kolon türevlendirmeli ve immunoaffinite ile kolondan geri almalı yüksek performanslı sıvı kromatografisi yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs-Determination of aflatoxsin B1,and the sum of aflatoxin B1,B2,G1,G2 in peanuts, pistachios, figs, and paprika powder-High performance liquid chromatographic method with post column derivatization and immunoaffinity column clean- up |
Kapsam :
|
Bu standard, fındık, yer fıstığı, antep fıstığı, incir ve kırmızı toz biberde aflatoksin B1, B2, G1 ve G2 tayinini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard is applicable to the determination of aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in figs, pistachios, peanuts and paprika powder. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 14123:2007 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN EN 14123-EQV; BS EN 14123 -EQV; NF V03-138,NF EN 14123-EQV; EN 14123-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 14123 |
ICS Kodu :
|
67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri
*Duyusal Analizler, bkz. 67.240 |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 3696 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
29 |
Fiyatı :
|
403,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|