Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 385      
Kabul Tarihi : 18.04.2003
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kasaplık kuzu
Başlık (İng) : Butchery lamb
Kapsam : Bu standard, kesim için piyasaya arz edilen kasaplık kuzuları kapsar.
Kapsam (İng) : This standard spesifies butchery lambs cutted to marketing
Yerini Aldığı : TS 385 :1987;  
Yararlanılan Kaynak : İnal, T.1995 Kesim hayvanı ve et muayenesi Saray kitabı, İzmir, -Sönmez, R.Kaymakçı M.1996 İleri koyun yetiştiriciliği EGE Üni.Zir Fak.Zootekni bölümü, İzmir
ICS Kodu : 65.020.30 Hayvan Yetiştirme ve Islahı *Veterinerlik ile ilgili ilaçlar, bkz. 11.220
Atıf Yapılan STD : TS 384 :1987;  TS 387 :1985;  TS 5061 :1987;  TS 8462 :1990;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-