|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12513
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.12.1998
|
İptal Tarihi :
|
19.03.2018 |
Konfirme Tarihi : |
7.09.2007 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hellim peynir |
Başlık (İng) :
|
Halloumi Cheese |
Kapsam :
|
Bu standard, Hellim peynirini kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard concerns only halloumi cheese |
Yerine Geçen :
|
TS 12513 :2018; |
Tadil Eden :
|
TS 12513/T1 :2008; TS 12513/T2 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Demirci M. ve M. Arıcı, Hellim peynirinin fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik özellikleri üzerinde araştırmalar. Bursa I. Uluslararası Gıda Sempozyumu 14.16 Nisan 1989*Robinson, R.K, Halloumi cheese/the product and its manufacture. Feta and related cheeses, 1991. Ellis Horvood Limitd, London |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 12513 :1998 (TS 545*TS 591*TS 1018*TS 2104*TS 3041*TS 3043*TS 3046*TS 3606*TS ISO EN 3696*TS 4708*TS 5311*TS 6063*TS 6580*TS 6582*TS 7436*TS 7725*TS 8907*TS 11044*TS 11046*TS 11077);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|